MENU
klinika

Zbardhen pikat

Sot Asambleja Kombëtare e PS, organizimi i brendshëm në fokus

28.12.2018 - 09:28

Partia Socialiste mbledh sot Asamblenë Kombëtarë, e cila është parashikuar të nisë rreth orës 10:00. Mësohet se mbledhja do të nisë me fjalimin e kryeministrit Edi Rama dhe në axhendë janë përcaktuar 8 pika. Diskutimet parashikohen në pikën e fundit të axhendës së Asamblesë.

Nuk përjashtohet mundësia që kryeministri Rama të bëjë publike dhe ndryshimet në qeveri.

Ndërkohë një nga çështjet prioritare është axhenda politiko-organizative e PS për 6 muajt e parë të vitit të ardhshëm. Po kështu do të ketë vendimmarrje për riformatimin e strukturave organizative vendore për arritjen e objektivave si dhe për regjistrin dixhital të PS.

Në Asamblenë e PS do të miratohet gjithashtu edhe vendimi për krijimin e shtabeve elektorale për zgjedhjet lokale të 30 qershorit.

AXHENDA

1. Fjala e Kryetarit të Partisë, Edi Rama.

2. Miratimi i axhendës politiko-organizative të Partisë Socialiste janar-qershor 2019.

kolana e librave

3. Miratimi i vendimit “Për riformatimin e strukturave organizative vendore të Partisë Socialiste me synim plotësimin e objektivave statutore për çdo OS”.

4. Miratimi i vendimit “Për krijimin e Regjistrit dixhital të Partisë Socialiste”.

5. Miratimi i vendimit “Për krijimin dhe funksionimin e shtabeve elektorale në të gjitha nivelet për zgjedhjet vendore të 30 qershorit 2019”.

6. Miratimi i vendimit “Për thirrjen e Kongresit të PS në datë 30 mars 2019”.

7. Miratimi i vendimit “Për ngritjen e grupit të punës për statusin e ri të PS-së”.

8. Të ndryshme.

"Nëse doni paqe në Europë duhet të..."

Shqipëria merr Presidencën e OSBE-së, Rama: Hap historik

Qëllim, përmirësimi i jetesës

Austria dhuron 600 mijë € për rindërtimin

"Të gjejmë zgjedhje sa më shpejtë"

Meta tregon kur do mbahet tubimi për demokracinë

Ja çfarë ndodhi me dëmshpërblimin e banesave në fshatra

Tërmeti/ Rama miraton një tjetër kërkesë të Bashës