MENU
klinika

“Dy gisht mjaltë”

Vëmendja mbi Elvanën e Ermalin në ‘Ditën e të dashuruarve’

27.12.2018 - 13:06

Ishte parashikuar që në muajin dhjetor, Ermal Mamaqi dhe Elvana Gjata do të nxirrnin në muajin dhjetor filmin e tyre komik “Dy gisht mjaltë”, por duket se rrethanat nuk kanë qenë të duhurat në këtë periudhë.

Pasi është kontaktuar nga revista Bordo, Ermali ka zbuluar se filmi do të jetë në të gjithë kinematë vitin e ardhshëm.

Vendosëm ta shtynim për një ose dy muaj, dhe ta transmetojmë më datë 14 shkurt, meqë përkon edhe me subjektin e filmit.

Përveç kësaj u menduam mirë se po ta jepnim tani do të kishte shumë shpërqendrim nga fluksi i aktiviteteve dhe filmave që janë në këtë sezon festash”, u shpreh Mamaqi për bordo.al.