Bëhet fjalë për një pije natyrale që përmirëson sistemin imunitar, parandalon kancerin, sëmundjet e veshkave dhe ndihmon kurimin e ulçerave.
Panxhari, që është përbërës në këtë pije, është një perim i cili gjendet krryesisht në dimër. Ai është përdorur në përgjithësi ndaj sëmundjeve gripale dhe ftohjes.
Panxhari është i pasur me acid folik dhe antioksidantë. Ai është i njohur për vetitë e tij antikancerogjene. Mund ta mbajë trupin e sigurt nga të gjitha radikalet e lira dhe është shumë i dobishëm në trajtimin e çështjeve të shumta shëndetësore.
Kjo pije largon toksinat nga trupi, largon dhimbjet menstruale, ul presionin e lartë të gjakut dhe eleminon yndyrnat në enët e gjakut.
Përbërësit
1 panxhar;
1 mollë;
2 karrota.
Mënyra e përgatitjes dhe përdorimi
Vendoseni panxharin, karrotat dhe mollën në shtydhëse frutash. Shtoni përzierjen në një gotë dhe konsumojeni në mëngjes, rreth 30 minuta para ngrënies.