MENU
klinika

Ceremonia e inaugurimit

Shuma e “çmendur” që ofroi Trump

20.02.2019 - 17:39

Reperi i njohur në të gjithë botën dhe shumë i pëlqyer “50 Cent”, ka zbuluar së fundmi se Presidenti i SHBA i ofroi gjysmë milionë dollarë që ai të performonte në ceremoninë e inaugurimit në vitin 2017-ën.

WASHINGTON, DC – JANUARY 20: President Elect Donald Trump arrives on the West Front of the U.S. Capitol on January 20, 2017 in Washington, DC. In today’s inauguration ceremony Donald J. Trump becomes the 45th president of the United States. (Photo by Scott Olson/Getty Images)

Ai pretendoi që kjo ngjarje të ishte më e ndjekura në histori, edhe pse nuk ia arriti, dhe ofroi shuma jashtëzakonisht të lartë që këngëtarë e artistë të tjerë të merrnin pjesë në të.

Në “Show Late Late” me James Corden, Curtis Jackson i njohur si 50 Cent, tha se njerëzit e Trump ofruan gjysmë milioni dollarë për të marrë pjesë në inaugurimin. Sipas tij, shuma të ngjashme u janë ofruar edhe këngëtarëve të tjerë.