MENU
klinika

Këmbimi valutor

Ç’vlera kanë kapur euro dhe dollari për Shën Valentin?

14.02.2019 - 12:58

Kursi i këmbimit valutor për sot, 14 shkurt 2019, sipas Bankës së Shqipërisë:

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Project Syndicate-Birn/ Çfarç na tregojnë treguesit ekonomik?

ANALIZA: Kriza e mirë e Europës

Si renditet Shqipëria sipas raportit të OECD?

Papunësia në rajonin e Ballkanit Perëndimor

MIE: Çfarë parashikon kontrata? Dokumenti

Hapet gara/ Rruga “Milot-Fier” me koncension deri në 2024