MENU
klinika

Kryeministri i Kosovës

Edhe Haradinaj bëhet romantik për Shën Valentin

14.02.2019 - 11:42

Ramush Haradinaj ka lënë pas për një kohë përkushtimin e tij si Kryeministër i Kosovës dhe i është përkushtuar familjes.

Ky Shën Valentin ka bërë romatik edhe Ramush Haradinajn, i cili i ka dhuruar një buqetë të madhe me trëndafila bashkëshortes së tij, Anitës.

Anita, Ramush Haradinaj


Sigurisht, nuk kishte se si të mos kishte mbetur e kënaqur Anita, pasi mori buqetën me trëndafila nga Kryeministri i Kosovës dhe vendosi t’i ndajë fotot me miqtë e saj në rrjetet sociale.