MENU
klinika

Kursi i këmbimit

Këmbimi valutor, euro pëson luhatje

02.02.2019 - 17:00

Në tregun valutor vendas monedha europiane në krahasim me një ditë më parë ka pësuar sërish luhatje.

Këtë të shtunë dollari amerikan ka pësuar rritje në krahasim me ditën e djeshme.

Ndërsa euro vijon të mbetet te po ato vlera dhe herë-herë pëson luhatje.

Paundi britanik duket se ka një rritje të lehtë.