MENU
klinika

Detajet

La Kuvendin, FRPD pret me protesta Ramën në Lushnjë

26.02.2019 - 16:06

Kryeministri Edi Rama, vendosi të mos merrte pjesë në Kuvend ditën e sotme duke vizituar qytetin e Lushnjës.

Por të rinjtë e FRPD e kanë ‘surprizuar’ disi kryeministrin dhe po e presin me protesta para takimit që pritet të zhvillojë në Lushnje.

Dhjetëra banorë, por edhe të rinj ndodhen në rrugën ku pritet të kalojë kryeministri.

Gjithashtu, bie në sy edhe shtimi i forcave policore.