Menu

Do edhe nuse shqiptare

Reperi Cliqme ia merr valles në Kosovë

10.02.2019 - 23:08

I ftuar në emisionin “N’Kosovë” ishte i ftuar reperi Cliqme, i cili i ka befasuar të gjithë me njohuritë e tij për Shqipërinë, por edhe se sa mirë e fliste ai gjuhën shqipe.

Ai tregoi se ka shkuar për herë të parë në Kosovë në marsin e vitit 2017 dhe që prej asaj kohe jeton mes Prishtinës dhe Zvicrës.

Ai ka treguar se kontaktet e para me shqiptarët në Zvicër i ka pasur kur luante futboll, nga të cilët ka arritur të mësojë edhe gjuhën.

Reperi kishte mësuar shumë gjëra rreth popullit shqiptar. Ai ka njohuri edhe për ushqimet tradicionale.

Shkarkoni Aplikacionin e Konica.al

Cliqme kërcen valle shqiptare, ndërsa kërkon edhe nuse në Kosovë.