MENU
klinika

FOTO

“Shkundet” vendi, dy lëkundje tërmeti këtë mëngjes

26.02.2019 - 08:49

Në orët e para të mëngjesit janë regjistruar dy goditje tërmeti në vendin tonë.

Sipas raportimit të IGJEUM, lëkundja e parë është regjistruar në Vlorës e më pas është zhvendosur në Korçë dhe Pogradec.

Sipas të dhënave të publikuara nga IGJEUM, tërmeti i parë ka qenë në orën 03:58 dhe me një magnitudë 2.3. Epiqenda ka qenë në Karaburun, 13 Km J-P Vlorës.

Tërmeti tjetër ka qenë në orët 04:51 me magnitudë 2.8 dhe epiqendër 5 km nga Llenge, Korce.

Data: 26/02/2018

Ora: 04:51:35

M=2.8

Place: 5 km nga Llenge, Korce, 15 Km J-P Pogradec

40.84° N, 20.5° E

Thellësia: 3 KM

Data: 26/02/2018

Ora: 03:58:13

M=2.3

Place: Karaburun, 13 Km J-P Vlore

40.39° N, 19.37° E

Thellësia: 17 KM