MENU
klinika

Emrat

Tepelenë dhe Përmet/ Dy të zhdukur, një i akuzuar për vjedhje

10.02.2019 - 12:07

 Dy persona janë denoncuar të humbur në Tepelenë dhe në Përmet.

Sokol Rama nga Tepelena, prej 5 ditësh ka humbur kontaktet me familjen, ndërsa për herë të fundit familjarët thonë se është lokalizuar  në Përmet.

Personi i dytë i denoncuar është shtetasi me iniciale G.H nga Përmeti, për të cilin nuk ka informacione që nga denoncimi.


Familjarët e Ramës shprehen se pavarësisht denoncimit, prej pesë ditësh nuk kanë asnjë informacion mbi vendndodhjen e 33-vjeçarit.

Ndërkohë, Sokol Rama është një emër i njohur për policinë, pasi më parë ka qenë i ndaluar disa herë për vjedhje.