MENU
klinika

Deklarata

Ambasada Amerikane dënon dhunën në protestë, Basha refuzon t’i përgjigjet

15.03.2019 - 16:24

Teksa gjendemi një ditë para protestës së paralajmëruar nga opozita më 16-Mars, Ambasada Amerikane ditën e sotme ka bërë një apeltë fortë drejt protestuesve për të ruajtur rendin dhe qetësinë.

Si një përgjigje kundrejt këtij apeli, kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, thotë Ambasadën e SHBA-ve se nuk do ta komentojë deklaratën e tyre, por nga ana tjetër ai ka kërkuar që zyrtarët e shteteve të tjera të mos bëhen palë me asnjë person apo parti.

kolana e librave

Kujtojmë se Ambasada theksoi se nxitja e dhunës, dhe shkatërrimi i objekteve publike gjatë zhvillimit të prtestës konsiderohen si të paligjshme.