MENU
klinika

Masa për dy djemtë

Banda e fajdeve në Shkodër, çfarë u vendos për ish-prefektin

26.03.2019 - 12:32

Dy djemtë e ish-prefektit Paulin Radovani kanë marrë masën “arrest me burg” nga Gjykata e Shkallës së Parë në Shkodër.

Masa është dhënë në mungesë pasi ata janë larguar jashtë vendit dhe nuk dihet se ku ndodhen aktualisht.

Ndërkohë për ish-prefektin Radovani është dhënë masa “detyrim paraqitje”, duke i ndaluar edhe largimin jashtë vendit.

Kujtojmë që Prokuroria ka nisur një hetim kryesisht për dy djemtë dhe ish-perfektin me akuzën për mashtrim.

Kujtojmë që Radovani bëri një kallzim ndaj 22 personave teksa 12 prej tyre u arrestuan dhe tre të tjerë u shpallën në kërkim.

Sipas Radovanit denoncimi erdhi pasi 12 të arrestuarit i kishin dhënë para me fajde dy djemve të tij, ndërsa disa të tjerë kanë luajtur rolin e garantit.

Hetimi për këtë çështje vijon ende.