MENU
klinika

Kursi zyrtar

Këmbimi/ Si nis java për valutat e huaja?

25.03.2019 - 09:51

Valutat e huaja duket se kanë nisur javën me rritje.

Valuta britanike regjistrohet në vlerat 114.90 nga 146 që ishte gjatë javës që shkoi.

E njëjta rënie është regjistruar edhe për Euron dhe Dollarin.

Euro e ka nisur javën me 124.80 nga 125 që ishte gjatë javës që shkoi.

Ndërkohë rënie ka pësuar edhe Dollari, i cili nga 111.00 që ishte javës që kaloi, ka rënë në 110.20 në këtë fillim jave.