MENU
klinika

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor, Euro dhe Dollari sot

02.03.2019 - 14:20

Kursi zyrtar i këmbimit, 2 mars 2019, sipas Bankës së Shqipërisë:

Sikurse shihet në tabelën e mëposhtme, dollari ka pësuar një rënie, duken rënë në vlerën e 110.29.

Ndërsa Euro është në vlerën 125.41.