MENU
klinika

Të dhëna

Kompania ajrore zvicerane fluturime direkte Tiranë-Zyrih

18.03.2019 - 15:22

Duke nisur prej datës 1 prill 2019 kompania ajrore SWISS do të nisë fluturimet direkte Tiranë-Zyrih, duke shtuar kështu një destinacion të ri mes Zvicrës dhe Shqipërisë.

Sipas TIA, linja e re do të operohet nga Edelweiss dhe do të ofrojë fluturime dy herë në javë. Më konkretisht, fluturimet do të kryhen çdo ditë të hënë dhe të premte, shkruan Scan.

Ndërsa ka njoftuar në faqen e saj zyrtare nisjen e operimit të ri, TIA ka publikuar edhe oraret përkatëse të nisjes dhe mbërritjes nga Tirana në Zyrih dhe anasjelltas.

Me një popullsi prej mbi 380 000 banorësh është qyteti më i madh dhe një nga qendrat më të rëndësishme ekonomike të Zvicrës.