MENU
klinika

Pamjet bëjnë xhiron e rrjetit

Muzikë, alkool, para/ Shqiptarët e “djegin” burgun Koridhalos

23.03.2019 - 20:32

Në mediat greke janë publikuar disa pamje ku shfaqen disa shqiptarë të dënuar në burgun “Koridhalos”, të cilët janë duke kërcyer teksa dëgjojnë muzikë dhe numërojnë para.

Skena është transmetuar e gjitha LIVE në rrjetin social Facebook.

Këto pamje kanë vënë në lëvizje autoritetet e burgjeve greke dhe ministrin e Drejtësisë, Michael Kalogeroi.

Ai ka kërkuar shtrëngim të masave për të burgosurit dhe ndalimin e mjeteve të paligjshme brenda ambienteve të burgjeve.

Këto pamje të shqiptarëve kanë bërë xhiron e rrjetit.