MENU

Këmbimi valutor

Paundi pëson luhatje të mëdha, ç’ndodh me Euron dhe Dollarin?

14.03.2019 - 08:38

Dita e enjte duket se ka nisur me luhatje të lehta për monedhat kryesore ndërkombëtare.

Euro dhe Dollari ka pësuar ulje të vlerës ndërkohë edhe Paundi vazhdon ende të ketë luhatje ku sot ka rënë nga 145.73 që ishte gjatë ditës së djeshme deri në 144.90.

Mendohet se faktori që ka ndikuar në këtë luhatje të Paundit është refuzimi për herë të dytë i marrëveshjes Brexit.

10 mijë pika pagese me kartë në biznese

“Godet” informaliteti, ulet përdorimi i parasë cash

Furnizojnë tregjet franceze, gjermane, italiane

Bimët mjekësore, financohen 816 projekte për mbjellje të reja

Lehtësira në tregti dhe transport

Shqipëria marrëveshje huaje me BB

Skema e pensioneve në Shqipëri

Presion i dyfishtë nga plakja dhe informaliteti

"Nuk do të terrorizoheni nga taksat"

Rama i ‘hap derën’ Italisë: Ejani investoni tek ne!

Hapa mbrapa në Progresin Social

Vështirësohet jeta e shqiptarëve