MENU
klinika

9 masa disiplinore

Gjonaj “shkund” drejtorinë e Mjedisit Durrës

04.04.2019 - 15:10

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj doli sot ashtu si çdo javë për të bërë publike masat e marra nga kontrollet e Task Forcës Antikorrupsion.

Gajtë javës së kaluar, pas denoncimeve të qytetarëve në platformën e bashkëqeverisjes Shqipëriaqëduam.al, Gjonaj tha se Task Forca është ndalur në Drejtorinë Rajonale të Mjedisit në Durrës, ku janë konstatuar shkelje në lidhje me lejet mjedisore.

kolana e librave

Gjonaj
Gjonaj

Ajo sqaroi se në bazë të shkeljeve janë rekomanduar 9 masa disiplinore për drejtuesin dhe specialistët.

Po ashtu minstrja njoftoi edhe tre masa disiplinore në burgun e Fushë-Krujës për tre punonjës që akuzohen për shpërdorim detyre.