MENU
klinika

"Furtunë" në Shkup

Dhjetëra të arrestuar, mes tyre zyrtarë të ministrisë

28.06.2019 - 10:21

Mëngjesin e sotëm në Shkup dhe zona të tjera janë arrestuar dhjetëra person.

Shumica prej të arrestuarve janë të punësuar në Ministrin e Transportit dhe lidhjeve.

Operacioni u realizua me urdhër të Prokurorisë për krim të organizuar, përcjell INA, duke iu referuar portaleve në gjuhën maqedonase.

kolana e librave

Të ndaluarit dyshohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe kompetencave, ndërsa për këtë siç thuhet janë kryer hetime disamujore.

Mes të ndaluarëve janë ish-funksionarë, administratore dhe persona të tjerë që kryejnë shërbime publike.