MENU
klinika

Gjykata vendosi që...

Merret vendimi, ç’pritet të ndodhë me Ilir Bajrin?

19.06.2019 - 09:44

“Ekstradim me kusht të Ilir Bajrit”, kjo është masa e vendosur sot nga Gjykata e Shkodër për anëtarin e bandës së “Bajrave” në këtë qytet.

Vendimi është marrë bazuar mbi kërkesën e Prokurorisë së Shkallës Shkodër, përfaqësuar nga prokuror Federik Laloshi.

Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër ka vendosur lejimin e ekstradimit me kusht, kërkuar për ekstradim në Itali, Ilir Bajri.

Kjo pasi Bajri ka të regjistruar procedimin penal Nr. 60/2018, te Prokuroria e Shkallës së Parë peër Krime të Rënda.

“Në këto kushte, shtetasi Ilir Bajri nuk do të ekstradohet në Itali, për aq kohë sa të jetë e nevojshme për procedimin penal dhe gjykimin në themel të çështjes”-thuhet në vendim.