MENU
klinika

Nga Salih Mehmeti

Dhe çka nëse fiton kauza për teatrin? Si bëhet qeveria?

29.07.2019 - 18:09

“Si preokupim i disa ose shumë artistëve, beteja për teatrin e ka nji kuptim, por jo kur merr përpjestime masive sa me i nxanë frymën çdo opozitarizmi të pastër.

Bahet fjalë për nji popull, të cilit po i shkatërrohet fabrika sociale, prandaj me u fandaks mas nji godine…hmmm s’din çka thotë njeri.

kolana e librave

Bohemizëm i nji populli të refugjatizum drejt Gjermanisë!?

Dhe çka nëse fiton kauza për teatrin?

Bahet ma llogaridhanëse qeveria e populli ma llogarikërkues? Krejt këto ishin pikëpyetje personale e jo pika mbi “i”…”