MENU
klinika

Copëza të gjalla jete, në mes të harresës

Artisti që u jep jetë vendeve të harruara

22.08.2019 - 17:12

Arti i rrugëve ka ardhur gjithmonë në formë revolte, herë përmes grafitit, posterave e herë edhe prej instalimeve të ndryshme.

Kësaj radhe, artisti i njohur portugez, Odeith, i cili në punën e tij është mjaft i suksesshëm, pa dështuar asnjëherë së befasuari publikun e tij, erdhi me një si ”rindërtim”.

Vendet e braktisura apo të shkatërruara i shndërroi në art. Në vijim mund të shihen vendet e fotografuara para dhe pas intervenimeve artistike të këtij artisti.

kolana e librave

 

Ai përdor bojë llak për të krijuar iluzione optike jashtëzakonisht të hollësishme 3D që pa dyshim do t’iu bëjnë për vete.