MENU
klinika

Si do të vijohet?

Ngrin ligji, tapitë e pronave me 7501 shkojnë në “Venecia”

11.08.2019 - 21:28

Procesi për përfundimin e hipotekimit të pronave të ndara me ligjin 7501, dhe jo vetëm, ka ngrirë.

Gazeta “Panorama shkruan” se drafti i cili është cilësuar si zgjidhësi i problemit të pronësisë në vend ka vajtur për shqyrtim në Komisionin e Venecias dhe për rrjedhojë deri në paraqitjen e opinionit nga ana e tyre drafti nuk do të miratohet nga parlamenti.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

E kështu nuk do të miratohen dot ndryshimet ligjore që thjeshtëzonin procedurën për pajisjen me certifikatë pronësie të tokave të marra në përdorim sipas ligjit 7501.

Rriten rezervat, nga 1.2 ton në 2.5

Banka e Shqipërisë bleu 300 kg ar

Daily Mail/ Paralajmërojnë ekspertët

GDP-ja botërore do të ulet me 850 mld paund

Elementet më të larta të sigurisë

Futet në qarkullim kartmonedha e re 20 paund

Si e shpjegon Ministria e Financave?

Nga buxheti i 2019-ës mungojnë 216 mln euro