MENU
klinika

CN: Mos vononi!

Shqipëria më interesante se Lisbona, Ibica apo Japonia

06.08.2019 - 14:35

       Ku të shkoni për pushime në shtator – atëherë kur ditët e lodhura e të nxehta të stinës së verës, të kenë përfunduar? Siç thuhet, shtatori ose “janari i ri” ndryshe, është koha për fillime dhe aventura të reja.

Nëse planifikoni pushimet gjatë shtatorit, atëherë revista e njohur për udhëtime “Conde Nast Traveler”, ju vjen në ndihmë më një listë të 25 vendeve më interesante, që ia vlen t’i vizitoni.

 

 

 

 

Mes vendeve të ndryshme të botës që përmenden në listë, revista nuk ka harruar të rendisë edhe Shqipërinë për bukuritë e rralla naturore, duke e klasifikuar në vendin e 10-të.

kolana e librave

Ndonëse, nuk është “Kroacia e re”, kjo e tërheqëse Shqipërinë, sepse perla e Ballkanit ka arritur të jetë ende jashtë radarit.

 

 

 

 

Në Shqipëri keni mundësi të bëni shumë gjëra, duke filluar nga shëtitja në alpe, deri në rivierën e Shqipërisë, për t’u çlodhur në rërën e artë dhe ujin si kristal.

Në fakt, shumë medie të njohura po shkruajnë për Shqipërinë, duke e rekomanduar si vend që vërtet ia vlen të vizitohet dhe eksplorohet.