MENU
klinika

Do t’i shohim kudo

5 trendet më të mëdha të çantave për vjeshtën

05.09.2019 - 19:45

Ashtu siç ndodh për shumicën e veshjeve, edhe një çantë mund të japë të dhëna dhe të flasë shumë për personin që e zotëron atë.

Për shembull, ato me etiketa që lexojnë “Chanel” ose “Hermès” mund të sugjerojnë një status ose që personi që e mban vlerëson një markë ikonike.

Por tendencat më aktuale të çantave nuk kanë lidhje me çmimin ose luksin. Përkundrazi, forma e tyre, materialet e përdorura dhe madhësia e çantave që janë trend i sezonit nuk i japin përparësi rregullave të modës.

Në këtë artikull do të shohim çanta me rruaza, çanta rrjetë apo ato në formë drejtkëndëshi që bien tepër në sy pa qenë nevoja të shohim markën e tyre. Ky është qëllimi ynë apo jo?

Më poshtë do të shihni 5 trendet më të mëdha të çantave që do t’i shohim kudo këtë vjeshtë:

Çantat rrjetë!

Çanta në formë bagete

 

Çanta e punuar me rruaza

 

Çanta në formë kove

 

Çanta retro e viteve ’50-’60