MENU
klinika

Apeli i fortë

“Koha për të ndalur largimin e shqiptarëve”, thirrja e Metës

28.09.2019 - 12:06

Presidenti i Republikës Ilir Meta duke iu referuar statistikave për largimin e shtetasve shqiptarë drejt vendeve të Europës apo dhe më gjerë bën një apel të fortë.

Teksa shpërndan një shkrim të Deutsche Welle që flet për një valë të re emigrimi dhe arsyet, Kreu i Shtetit thotë se është koha për të ndaluar largimin e shqiptarëve por jo vetëm kaq.

“Të dashur miq! Koha për të ndaluar largimin e shqiptarëve dhe izolimin e vendit nga Europa!????”, shkruan Presidenti Meta.

Edhe një ditë më parë, Presidenti Meta, shkruante se sfida më e madhe është ndalimi i shpopullimi të Shqipërisë.