MENU
klinika

Foto/ Gjthçka duket rrëmujë

‘Tronditet’ Orinda Huta, i shkatërrojnë shtëpinë

16.09.2019 - 16:10

Orina Huta dhe Turjan Hysko janë një nga çiftet e dashura të ekranit.

Ata janë aktivë ne rrjetet sociale dhe së fundmi ka qenë Turi ai që ka treguar se Rubi, qeni i tyre u ka dhënë një mësim të mirë.

Ata ishin larguar nga shtëpia për pak dhe e kishin lënë qenin vetëm në shtëpi. Kur u kthyen shtëpia e tyre ishte e gjitha një katastrofë e mbuluar me letra të copëtuara.

kolana e librave

‘Guxoni dhe më lini vetëm herë tjetër!’- shkruan Turi, si për të treguar “fjalët” që mund të thoshte qeni i tij.