MENU
klinika

Parashikimi

E hënë e bukur në mot të mirë!

14.10.2019 - 08:18

Sipas parashikimit nga Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit, ditën e sotme e hënë, dt.14 nuk priten reshje (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

  • TEMPERATURAT

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 16 / 24 °C
në vendet e ulëta: 15 / 27 °C
në vendet malore: 11 / 21 °C

  • ERA

Era pritet të fryjë e lehtë deri në mesatare.