MENU
klinika

Nuk ka më pengesa për të

Protokolli për anëtarësim i M. së Veriut, Franca dakord

18.10.2019 - 11:04

Senati francez ka miratuar në lexim të parë propozim-ligjin për ratifikimin e Protokollit për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO.

Maqedonia është që prej 6 shkurtit pjesë e NATO-s dhe nuk ka më pengesa për të.

kolana e librave

Tashmë janë vetëm procedurat që duhet të kryhen nga të gjitha vendet anëtare.

Në momentin e anëtarësimit Shqipëria ka qenë vendi i parë që ka hedhur firmën.

Votojnë të infektuarit me COVID-19

Fillojnë sot zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut

MSH: E vetmja masë që mund të marrim

Maqedonia e Veriut paralajmëron kufizimin e lëvizjeve

Publikohet përgjimi i radhës “bombë”

Zaev merr 6 mln euro ryshfet?