MENU
klinika

“Shembull i shkëlqyer për t’u ndjekur”

Presidenti Meta mesazh nga Estonia

02.10.2019 - 17:29

Presidentit i Republikës, Ilir Meta gjatë vizitës në Estoni ka zhvilluar takime me krerët më të lartë të këtij vendi, ndërsa ka theksuar faktin se Estonia mbetet një aleate e çmuar e Shqipërisë drejt rrugës europiane.

Me një shënim në “Facebook”, Meta  ka publikuar momente nga vizita e tij në “Qendrën E-Estonia” dhe “Akademinë E-Governance”.

Sipas tij, Estonia është shembulli i shkëlqyer për t’u ndjekur në fushën e kërkimit dhe inovacionit.

“Përshtypje të mrekullueshme nga vizitat në Qendrën E-Estonia dhe Akademinë E-Governance. Estonia shembull i shkëlqyer, se si një vend modest bëhet lider dhe model për t’u ndjekur në kërkim, inovacion, start-up, e-government, e-services.?????”- shkruan Meta.