MENU
klinika

Intervistë nga Mentor Nazarko

Ekskluzive për Konica.al/ Flet mjeku i Enver Hoxhës

09.11.2019 - 20:47

Libri i Isuf Kalos, “Blloku”, është pa diskutim një libër për të cilin do flitet gjatë në biografitë apo në analizat e diktaturës, bërë nga një personazh, i cili e ka njohur nga brenda kokën e saj, Bllokun, lagjen ku zhvillohej tërë veprimtaria politike dhe jetësore e udhëheqësve te diktaturës, Enver Hoxhës kryesisht.

Gazetari dhe analisti Mentor Nazarko sjell një intervistë për Konica.al me autorin e kësaj vepre, profesorin Isuf Kalo.

Kalo rrëfen se si ky libër ka synim gjithë brezat, veç atyre që e kanë përjetuar periudhën për të cilën bëhet fjalë, por edhe për të rinjtë që duhet të njihen me atë se çfarë ndodhte vërtetë në ato vite.

kolana e librave

Një rrëfim mbi librin dhe një ballafaqim mbi rrëfimin, personazhet, dhe ngjarjet.

  • Më poshtë intervista e plotë:

 

;