MENU
klinika

Ja çfarë pritet...

Fluks i madh i turistëve në Maqedoni të Veriut

03.11.2019 - 08:46

“Në vitin 2019 vlerësojmë se do të kemi 3 deri në 5 për qind rritje të numrit të turistëve dhe prej 5 deri në 7 për qind rritje të bujtjeve, ndërsa presim gjatë vitit të kemi rreth 1.3 milionë turistë”,- është shprehur drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit, Lupço Janevski.

Ai ka shtuar gjithashtu se ngadalë turizmi në Maqedoni i afrohet numrit magjik prej katër milionë bujtjeve dhe se përgjithësisht viti 2019 është vit i mirë për turizmin pas rritjes së madhe të vitit të kaluar.

kolana e librave

“Prandaj, Agjencia për promovim dhe mbështetje të turizmit pret rritje të numrit të turistëve dhe rritje të bujtjeve të realizuara”, ka thënë Janevski.