MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 10 Dhjetor 2019

10.12.2019 - 08:25

Monedha e eurozonës ka pësuar një ulje të lehtë duke shkuar sot në nivelin e 122 lekëve.

Duke parë të dhënat e tregut valutor, dollari amerikan, ul vlerën e tij duke zbritur në vlerën e 110.10 lekëve.

Paundi britanik, gjithashtu ka pësuar një rritje duke arritur vlerën e 144.30 lekëve.

Dollari kanadez, ka pësuar britje të vlerës duke shkuar në 82.80 lekë.

Dhe së fundi jeni japonez që qëndron sërisht në vlerën e 0.93 lekëve.

Ndërkohë, gjatë orëve të para të sesionit të sotëm, çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare kanë regjistruar një ulje, duke vijuar më tej me tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike të cilat kanë pësuar një rritje të ndjeshme.

Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: