MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 26 dhjetor 2019

26.12.2019 - 09:39

Euro qëndron stabël këtë të mërkurë, në vlerën e 121 lekëve.

Duke parë të dhënat e tegut valutor, dollari amerikan, mbetet në vlerën e 109.10 lekëve.

Paundi britanik, gjithashtu qëndron stabël në vlerën e 140.40 lekëve.

Dollari kanadez, kap sërisht vlerën e 82.50 lekëve.

Franga zvicerane ka shkuar në vlerën e 110.40 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, ka pësuar didi rritje duke shkuar në vlerën e 0.92 lekëve.

Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion rreth bursave, ndryshimit të vlerës së naftës, arit, linjave ajrore dhe telefonike.