MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 14 Janar 2020

14.01.2020 - 08:19

Këtë të martë, euro ka pësuar sërish një ulje të lehtë të vlerës duke shkuar në nivelin e 121.60 lekëve.

Duke parë të dhënat e tregut valutor, dollari amerikan, ka pësuar një ulje, duke mbërritur në vlerën e 109.10 lekëve.

Paundi britanik gjithashtu ka zbritur në vlerën e 141.20 lekëve.

Dollari kanadez, vijon të mbetet në rënie duke mbërritur në vlerën 83.10 lekë.

Franga zvicerane, ditën e sotme mbetet e pandryshuar, në vlerën e 111.80 lekëve.

Dhe së fundi jeni japonez qëndron sërish në vlerën e 0.91 lekëve.

Ndërkohë, gjatë orëve të para të sesionit të sotëm, çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare kanë regjistruar një ulje, duke vijuar më tej me tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një ulje të ndjeshme.

Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: