MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 15 Janar 2020

15.01.2020 - 08:13

Këtë të mërkurë, euro ka pësuar një rritje të lehtë të vlerës duke shkuar në nivelin e 121.70 lekëve.

Duke parë të dhënat e tregut valutor, dollari amerikan, ka pësuar një rritje, duke mbërritur në vlerën e 109.40 lekëve.

Paundi britanik gjithashtu ka mbërritur në vlerën e 141.50 lekëve.

Dollari kanadez, shënon vlerën 83.30 lekë.

Franga zvicerane, ditën e sotme është rritur deri në vlerën e 111.80 lekëve.

Dhe së fundi, jeni japonez qëndron sërish në vlerën e 0.91 lekëve.

Ndërkohë, gjatë orëve të para të sesionit të sotëm, çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare kanë regjistruar një ulje, duke vijuar më tej me tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një ulje të ndjeshme.

Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: