MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 17 Janar 2020

17.01.2020 - 07:59

Këtë të enjte, euro ka pësuar një ulje të lehtë të vlerës duke shkuar në nivelin e 122.50 lekëve.

Duke parë të dhënat e tregut valutor, dollari amerikan, zbret në vlerën e 109.30 lekëve.

Paundi britanik gjithashtu ulet në vlerën e 142.40 lekëve.

Dollari kanadez, mbetet në vlerën 83.30 lekë.

Franga zvicerane, ditën e sotme është rritur deri në vlerën e 112.30 lekëve.

Dhe së fundi, jeni japonez qëndron sërish në vlerën e 0.91 lekëve.

Ndërkohë, gjatë orëve të para të sesionit të sotëm, çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare kanë regjistruar një ulje, duke vijuar më tej me tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një ulje të ndjeshme.

Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: