MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 19 Janar 2020

19.01.2020 - 07:55

Këtë të dielë, euro nuk ka pësuar ndryshime të vlerës duke mbetur në nivelin e 122.40 lekëve.

Duke parë të dhënat e tregut valutor, dollari amerikan, mbërrin në vlerën e 109.60 lekëve.

Paundi britanik gjithashtu rritet deri në vlerën e 142.30 lekëve.

Dollari kanadez, rritet në vlerën 83.50 lekë.

Franga zvicerane, ditën e sotme është rritur deri në vlerën e 112.70 lekëve.

Dhe së fundi, jeni japonez qëndron sërish në vlerën e 0.91 lekëve.

Ndërkohë, gjatë orëve të para të sesionit të sotëm, çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare kanë regjistruar një rritje, duke vijuar më tej me tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme.

Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: