MENU
klinika

Përgjigjet otorinolaringologu

Më shqetëson një tingull në vesh, për pak sekonda nuk dëgjoj

12.01.2020 - 13:45

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Ndonjëherë, veshi i majtë më bën një tingull pa mbarim për disa sekonda, ndoshta më shumë, dhe nuk dëgjoj aspak me të. Kam frikë mos kam ndonjë dëmtim serioz. Ende s’kam bërë ndonjë vizitë.

Përgjigjet mjeku i përgjithshëm: Tingëllimat shpesh mund të shkaktohen nga infeksionet e veshit. Jini të vetëdijshëm për veshët ose kufjet tuaja, duke u siguruar që të mbani ato të pastra dhe mos u ngjitni asgjë në veshin tuaj, duke përfshirë edhe pambukët. Nëse jeni i shqetësuar për ndërtimin e dylli të veshit, shkoni te mjeku juaj i përgjithshëm dhe jo të provoni ndonjë mashtrim në shtëpi që përfshin qirinj ose ujë të nxehtë. Nëse punoni në një mjedis të zhurmshëm, sigurohuni që të merrni një pushim Kjo është e mirë për veshët tuaj dhe për gjendjen tuaj të mendjes, kështu që bëjeni zakon. Dhe sigurisht, realizoni një vizitë tek mjeku otorinolaringolog. Mos e neglizhoni! Së pari, shëndeti!

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Historia e rrëfyer nga prindërit

5 gjëra që disa familje duhet t’i dinë!