MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 01 Shkurt 2020

01.02.2020 - 08:32

Euro ka pësuar ngritje të vlerës duke shkuar në 122.40 lekë.

Dollari amerikan, gjithashtu ka pasur ngritje në vlerën e 111.20 lekëve.

Paundi britanik ka pësuar një rritje të lehtë duke kapur vlerën e 145 lekëve.

Dollari kanadez, sot është në vlerën e 84.40lekëve.

Franga zvicerane, ka rënë në vlerën e 114 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez në vlerën e 1.02 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme.

Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Për më shumë lajme vizitoni www.konica.al

Kategoritë që përfitojnë dhe kur pritet të hyjë në fuqi vendimi

Punonjësit e Policisë së Shtetit do të kenë rritje page me 30%

Analiza nga "Deutsche Welle": Çështje kohe dhe parash

A mundet Evropa të sigurojë lëndët e para të veta kritike?

“Është 4 herë më i lartë se niveli minimal”

Shoqata e Prodhuese të Birrave kërkon shfuqizimin e ligjit për akcizën