MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 02 Shkurt 2020

02.02.2020 - 09:03

Euro ka pësuar zbritje të vlerës duke shkuar në 121.70 lekë.

Dollari amerikan, ka pasur ngritje në vlerën e 109.70 lekëve.

Paundi britanik ka pësuar një rritje të lehtë duke kapur vlerën e 144 lekëve.

Dollari kanadez, sot është në vlerën e 82.40lekëve.

Franga zvicerane, mbetet në vlerën e 113.10 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez në vlerën e 0.93 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme.

Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: