MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 04 Shkurt 2020

04.02.2020 - 09:01

Euro ka zbritur sot në vlerën 121.60 lekëve.

Dollarin amerikan, gjithashtu e gjejmë dhe sot në vlerën e 109.70 lekëve.

Paundi britanik ka zbritur në vlerën e 142.20 lekëve.

Dollari kanadez, sot është në vlerën e 82.30lekëve.
Franga zvicerane, ka arritur në vlerën e 112.90 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez në vlerën e 0.93 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: