MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 22 Shkurt 2020

22.02.2020 - 08:37

Euro kap sot vlerën e 122.40  lekëve.
Dollari amerikan, ka rritur vlerën e tij, duke u këmbyer kështu me  113.40 lekë.
Paundi britanik është në vlerën e 145.90  lekëve.
Dollari kanadez, ka pësuar ndryshim duke kapur vlerën e  86 lekëve.
Franga zvicerane, këtë fillim fundjave e gjejmë në vlerën e 115  lekëve.
Dhe së fundmi jeni japonez këmbehet me 1.02  lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: