MENU
klinika

Kur do të zhvillohet mbledhja e radhës e KE?

Koronavirusi shtyn edhe çeljen e negociatave

19.03.2020 - 13:36

Pandemi e koronavirusit, e cila ka mbërthyer mbarë globin ka shtyrë edhe mbledhjen e Këshillit të Evropës. Mbledhja, e cila ishte parashikuar në 26-27 mars do të diskutonte edhe negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Vendimi është marrë në videokonferencën e anëtarëve KiE. Nuk dihet ende se kur do të zhvillohet mbledhja e caktuar për në 26-27 mars.