MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 11 Prill 2020

11.04.2020 - 07:14

Këtë ditë të shtune, euro kap vlerën e 127.20 lekëve.

Dollari amerikan, këmbehet në tregun me vlerën e 117.10 lekëve.

Paundi britanik këmbehet me 143.30 lekë.

Dollari kanadez, këmbehet sot në tregun valutor me 84 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 120.20 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, e gjejmë sot në vlerën e 1.08 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: