MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 14 Maj 2020

14.05.2020 - 07:04

Monedha e eurozonës ka rënë ndjeshëm dhe këmbehet sot me 124 lekë.

Dollari amerikan, qëndron stabël në vlerën e 114.80 lekëve.

Paundi britanik ka pësuar ndryshim negativ, këmbehet sot me 140.60 lekë.

Dollari kanadez, ka rënë në vlerën e 82 lekëve.

Franga zvicerane këmbehet në tregun valutor me 117.60 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap sot vlerën e  1.07 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: