MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 19 Maj 2020

19.05.2020 - 07:23

Monedha e eurozonës vazhdon të qëndroj stabël, në vlerën e 123.80 lekëve.

Dollari amerikan, këmbehet në tregun valutor me 114.60 lekë.

Paundi britanik ka rënë sërish, duke u këmbyer sot me 139.50 lekë.

Dollari kanadez, kap sot vlerën e 81.70 lekëve.

Franga zvicerane këmbehet në tregun valutor me 117.50 lekë.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Dhe së fundmi jeni japonez, kap sërish vlerën e 1.07  lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Gati borxhet 1.1 miliardë euro. Dy aktet normative botohen në…

Qeveria heq çdo kufizim për deficitin buxhetor

Afati i ri për individët dhe bizneset

Shtyhet rivlerësimi i pasurive

Çfarë thuhet tjetër në raportin e BSH?

Bizneset e vogla dhe të mesme vuajnë pasojat e moskreditimit

Rishikohet për të tretën herë brenda vitit buxheti!

Ulen pritshmëritë për të ardhurat, dyfishohet deficiti buxhetor