MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 24 Maj 2020

24.05.2020 - 07:29

Këtë të dielë, euro ka kapur vlerën e 124 lekëve.
Dollari amerikan, është rritur dhe sot këmbehet me 113.70  lekë.
Paundi britanik qëndron stabël në vlerën e 138.50 lekëve.
Dollari kanadez, në një ndryshim negativ, këmbehet në tregun valutor me 81.07 lekë.
Franga zvicerane këmbehet në tregun valutor me 116.60 lekë.
Dhe së fundmi jeni japonez, kap sërish vlerën e 1.05 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Për më shumë, vizitoni www.konica.al