MENU
klinika

Rrethohet zona, pritet mbërritja e ekspertëve

Gjendet një minë pranë Portit të Durrësit

19.05.2020 - 11:22

Gjendet një minë pranë Portit të Durrësit.

Mësohet se municioni luftarak është gjetur gjatë hapjes së një kanali, afër Portit.

kolana e librave

Ndërkohë, është rrethuar menjëherë zona dhe pritet të mbërrijnë ekspertët për të bërë verifikimet e duhura dhe hequr minën.